Visa

Έκδοση θεωρήσεωνγια την Ρωσσία

 

Τουριστική βίζα

Η τουριστική θεώρηση χορηγείται για περίοδο, που δεν υπερβαίνει 1 μήνα.
Για την απόκτηση της τουριστικής βίζας (για τους πολίτες των χώρων-μελών της ζώνης του Σένγκεν) πρέπει να προσκομιστούν τα κάτωθι έγγραφα:
  1. Αντίγραφο της τουριστικής εγγύησης (voucher) (επιβεβαίωση της πληρωμής διαμονής στο ξενοδοχείο και των υπηρεσιών, προσφερόμενων από την τουριστική εταιρεία), το οποίο χορηγήθηκε από την ρωσική η αλλοδαπή τουριστική εταιρεία;
  2. Αντίγραφο της επιβεβαίωσης υποδοχής του αλλοδαπού τουρίστα, το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:
    • στοιχεία του διαβατηρίου του τουρίστα (αριθμός διαβατηρίου, εκδούσα αρχή και ημερομηνία έκδοσης, ημερομηνία και τόπος γεννήσεως του κατόχου του διαβατηρίου);
    • ημερομηνίες εισόδου και εξόδου του τουρίστα.
Η επιβεβαίωση πρέπει να εκδίδεται από ένα τουριστικό γραφείο ή ξενοδοχείο, καταχωρημένο από το Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας και πρέπει να έχει αριθμούς αναφοράς, ανατεθειμένους από το Υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας, πρέπει να έχει επίσης την σφραγίδα του ξενοδοχείου ή ρωσικού τουριστικού γραφείου, την υπογραφή του αρμοδίου προσώπου με το επώνυμο και τα αρχικά του υπογράφων και την θέση του;
  1. Διαβατήριο του αιτούντος το οποίο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξη (6) μήνες, μετά από την ημερομηνία λήξης της βίζας;
  2. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτησης της θεώρησης (έντυπα);
  3. Μία φωτογραφία μεγέθους 3x4 εκατοστών;
  4. Πρωτότυπο της ιατρικής ασφάλισης, η οποία πρέπει να έχει ισχύ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ρωσία, η οποία εκδόθηκε από Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία ή μία ξένη ασφαλιστική εταιρεία, που έχει συμβόλαιο αντασφάλισης με Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.

Ιδιωτική βίζα

Η Ιδιωτική θεώρηση εκδίδεται για την περίοδο έως 90 ημερών.
Για την απόκτηση της εργασιακής βίζας (για τους πολίτες των χώρων-μελών της ζώνης του Schengen) πρέπει να προσκομιστούν τα κάτωθι έγγραφα:
  1. Πρωτότυπο πρόσκλησης, η οποία έγινε στα όργανα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης (FMS) της Ρωσικής Ομοσπονδίας;
  2. Διαβατήριο του αιτούντος το οποίο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξη (6) μήνες, μετά από την ημερομηνία λήξης της βίζας;
  3. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτησης της θεώρησης (έντυπα);
  4. Μία φωτογραφία μεγέθους 3x4 εκατοστών;
  5. Πρωτότυπο της ιατρικής ασφάλισης, η οποία πρέπει να έχει ισχύ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ρωσία, η οποία εκδόθηκε από Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία ή μία ξένη ασφαλιστική εταιρεία, που έχει συμβόλαιο αντασφάλισης με Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολίτες της Ρωσίας, οι οποίοι βρίσκονται στο έδαφος της Ρωσίας, μπορούν να προσκαλούν αλλοδαπούς αποκλειστικά με πρόσκληση η οποία συντάσσετε στα όργανα Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης (FMS) της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  • Θεωρήσεις σε στενούς συγγενής των πολιτών της Ρωσίας (για σύζυγο ή παιδί)
Βάσει της αίτησης του πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας (έντυπο αίτησης), ο οποίος βρίσκεται νόμιμα στη Ελλάδα, οι αλλοδαποί πολίτες, οι οποίοι είναι μέλη τις οικογένειάς του (ο σύζυγος/η σύζυγος, ανήλικα τέκνα, ενήλικα τέκνα με ανικανότητα προς της εργασία), μπορούν να αποκτήσουν την ιδιωτική θεώρηση για το κοινό ταξίδι στην Ρωσία. Για αυτό πρέπει να προσκομιστούν στο Γενικό Προξενείο κα εξής έγγραφα:
  1. Προσωπική δήλωση του πολίτη της Ρωσίας, υπογεγραμμένη παρουσία του υπαλλήλου του Προξενείου, με την αίτηση έκδοσης θεώρησης στον σύζυγο/στην σύζυγο του, στο ανήλικο τέκνο του, στο ενήλικο του τέκνο με ανικανότητα προς την εργασία (η παρουσία αυτών των προσώπων δεν είναι απαραίτητη);
  2. Έγκυρο Ρωσικό Διαβατήριο του αιτούντος και το αντίγραφό του;
  3. Έγγραφο, εκδοθέν από τις Ελληνικές Αρχές, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο πολίτης της Ρωσίας βρίσκεται στην Ελλάδα νόμιμα (έγκυρη θεώρηση, άδεια παραμονής, Ελληνική ταυτότητα) και το αντίγραφό του;
  4. Πρωτότυπα και αντίγραφα των εγγράφων (ένα για το έκαστο άτομο), τα οποία επιβεβαιώνουν την συγγένεια του αιτούντος - πολίτη της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τα προαναφερθέν στην δήλωση αλλοδαπά – μέλη της οικογένειάς του. Ως τέτοια έγγραφα θεωρούνται εκδοθέν από τα αρμόδια όργανα της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή αλλοδαπής χώρας ληξιαρχικές πράξεις γάμου (εάν πρόκειται για την σύζυγο του αιτούντος), τα πιστοποιητικά γεννήσεως/υιοθεσίας (εάν πρόκειται για τα ανήλικα τέκνα), καθώς και τα πιστοποιητικά γεννήσεως/υιοθεσίας και ιατρική βεβαίωση που επιβεβαιώνει την ανικανότητα προς εργασία (για τα ενήλικα τέκνα με ειδικές ανάγκες του αιτούντος).
    Τα σχετικά έγγραφα, εκδοθέν από τα όργανα των αλλοδαπών χωρών, πρέπει να φέρουν την σφραγίδα Επισημείωση (Apostille), να είναι μεταφρασμένα από συμβολαιογράφο ή από πιστοποιημένο μεταφραστή στην Ρωσική Γλώσσα μαζί με την Επισημείωση;
  5. Διαβατήριο του προσώπου, για το οποίο εκδίδεται η θεώρηση, το οποίο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξη 6 μήνες, αρχίζοντας από την ημερομηνία της υποτιθέμενης ημερομηνίας της εισόδου στην Ρωσία;
  6. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτησης της θεώρησης (έντυπα);
  7. Μία φωτογραφία μεγέθους 3x4 εκατοστών;
  8. Πρωτότυπο της ιατρικής ασφάλισης, η οποία πρέπει να έχει ισχύ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ρωσία, η οποία εκδόθηκε από Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία ή μία ξένη ασφαλιστική εταιρεία, που έχει συμβόλαιο αντασφάλισης με Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.

Επιχειρησιακή βίζα

Επιχειρησιακή θεώρηση μπορεί να είναι μίας εισόδου, δύο η και πολλαπλών εισόδων, και ισχύει έως 5 έτη.
Για την απόκτηση της επιχειρησιακής θεώρησης (για τους πολίτες των χώρων-μελών της ζώνης του Schengen) πρέπει να προσκομιστούν τα κάτωθι έγγραφα:
  1. Πρωτότυπο πρόσκλησης, η οποία έγινε στα όργανα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης (FMS) της Ρωσικής Ομοσπονδίας;
  2. Διαβατήριο του αιτούντος το οποίο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξη (6) μήνες, μετά από την ημερομηνία λήξης της βίζας.
  3. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτησης της θεώρησης (έντυπα);
  4. Μία φωτογραφία μεγέθους 3x4 εκατοστών;
  5. Πρωτότυπο της ιατρικής ασφάλισης, η οποία πρέπει να έχει ισχύ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ρωσία, η οποία εκδόθηκε από Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία ή μία ξένη ασφαλιστική εταιρεία, που έχει συμβόλαιο αντασφάλισης με Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.
 
Εκτός από αυτό, οι πολίτες των χωρών-μελών της ΕΕ – Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία, Τσεχία, Σουηδία και Εσθονία - μπορούν να λάβουν μια θεώρηση, σύμφωνα με τη Συμφωνία περί των θεωρήσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 25 Μαΐου του 2006, προσκομίζοντας στο Γενικό Προξενείο τα ακόλουθα:
  1. Πρωτότυπο ή τηλεομοιοτυπία της πρόσκλησης από το Ρωσικό νομικό πρόσωπο, η οποία συντάχθηκε στο επιστολόχαρτο της καλούσας οργάνωσης. Η παρούσα πρόσκληση πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον επικεφαλή της ρωσικής οργάνωσης ή από τον αναπληρωτή του. Στην πρόσκληση πρέπει να αναφέρονται τα εξής στοιχεία:Διαβατήριο του αιτούντος το οποίο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξη (6) μήνες, μετά από την ημερομηνία λήξης της βίζας;
    • ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γεννήσεως, φύλλο, υπηκοότητα, αριθμός διαβατηρίου, διάρκεια και σκοπός ταξιδιού, αριθμό εισόδων προσκεκλημένου προσώπου στο έδαφος της Ρωσίας;
    • ΑΦΜ του καλούντος ρωσικού νομικού προσώπου;
  2. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτησης της θεώρησης (έντυπα);
  3. Μία φωτογραφία μεγέθους 3x4 εκατοστών;
  4. Πρωτότυπο της ιατρικής ασφάλισης, η οποία πρέπει να έχει ισχύ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ρωσία, η οποία εκδόθηκε από Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία ή μία ξένη ασφαλιστική εταιρεία, που έχει συμβόλαιο αντασφάλισης με Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.
 
Οι δημοσιογράφοι (με εξαίρεση των ανεξαρτήτων δημοσιογράφων) λαμβάνουν την βίζα βάσει του εγγράφου, εκδοθέν από τον εργοδότη τους, το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο σκοπός του ταξιδιού είναι η εκπλήρωση των δημοσιογραφικών τους καθηκόντων, καθώς και βάσει της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας.
Οι θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων με την διάρκεια ισχύος έως 1 έτος χορηγούνται στα μέλη των εθνικών και περιφερειακών κυβερνήσεων και κοινοβουλίων, Συνταγματικών και Ανώτατων δικαστηρίων, στους συζύγους και στα τέκνα τους (συμπεριλαμβανομένου των υιοθετημένων παιδιών) κάτω των 21 ετών, ή στα πρόσωπα συντηρούμενα από πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διαμένουν μόνιμα στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στους επιχειρηματίες και εκπροσώπους των επιχειρηματικών οργανώσεων, στα πρόσωπα, τα οποία συμμετέχουν στην επιστημονική, πολιτιστική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα, στους συμμετέχοντες σε διεθνείς αθλητικές εκδηλώσεις, στους δημοσιογράφους, στους συμμετέχοντες στα επίσημα προγράμματα ανταλλαγής μεταξύ των αδελφοποιημένων πόλεων, με την προϋπόθεση ότι σε αυτούς τους πολίτες κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους είχε χορηγηθεί θεώρηση τουλάχιστον μία φορά, η οποία χρησιμοποιήθηκε σύμφωνα με την νομοθεσία περί εισόδου στο έδαφος του επισκεπτόμενου κράτους και παραμονής εκεί.
Θεωρήσεις πολλαπλών εισόδων με διάρκεια ισχύος μεγαλύτερη του ενός έτους μπορούν να χορηγηθούν με την προϋπόθεση το ενδιαφερόμενο πρόσωπο κατά την διάρκεια των προηγούμενων 2 ετών να έχει χρησιμοποιήσει την ετήσια θεώρηση πολλαπλών εισόδων, και να συνεχίζουν να ισχύουν οι λόγοι αίτησης έκδοσης θεώρησης πολλαπλών εισόδων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η συνολική διάρκεια των παραμονής των προαναφερομένων πολιτών στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας ή των χωρών – μελών δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 90 ημέρες κατά την έκαστη περίοδο των 180 ημερών.

Εκπαιδευτική βίζα

Για την απόκτηση της εκπαιδευτικής βίζας (για τους πολίτες των χώρων-μελών της ζώνης του Schengen) πρέπει να προσκομιστούν τα κάτωθι έγγραφα:
  1. Πρωτότυπο πρόσκλησης, η οποία έγινε στα όργανα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Μετανάστευσης (FMS) της Ρωσικής Ομοσπονδίας;
  2. Διαβατήριο του αιτούντος το οποίο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξη 6 μήνες, από την ημερομηνία της υποτιθέμενης ημερομηνίας εισόδου στην Ρωσία;
  3. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτησης της θεώρησης (έντυπα);
  4. Μία φωτογραφία μεγέθους 3x4 εκατοστών;
  5. Πρωτότυπο της ιατρικής ασφάλισης, η οποία πρέπει να έχει ισχύ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ρωσία, η οποία εκδόθηκε από Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία ή μία ξένη ασφαλιστική εταιρεία, που έχει συμβόλαιο αντασφάλισης με Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.
 
Για τους πολίτες των χωρών, οι οποίες δεν είναι μέλη της ΕΕ, η διάρκεια έκδοσης της βίζας και το μέγεθος των προξενικών τελών εξαρτάται από τη χώρα της ιθαγένειάς τους και τον επείγοντα χαρακτήρα της έκδοσης θεώρησης.
Εκτός από αυτό, οι πολίτες των χωρών-μελών της ΕΕ – Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία, Τσεχία, Σουηδία και Εσθονία - μπορούν να λάβουν μια θεώρηση, σύμφωνα με τη Συμφωνία περί των θεωρήσεων μεταξύ της Ρωσίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 25 Μαΐου του 2006, προσκομίζοντας στο Γενικό Προξενείο τα ακόλουθα:
  1. Πρωτότυπο ή τηλεομοιοτυπία της πρόσκλησης από το Ρωσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, η οποία συντάχθηκε στο επιστολόχαρτο της καλούσας οργάνωσης. Η παρούσα πρόσκληση πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον επικεφαλή του εκπαιδευτικού ιδρύματος ή από τον αναπληρωτή του. Στην πρόσκληση πρέπει να αναφέρονται τα εξής στοιχεία:Διαβατήριο του αιτούντος το οποίο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξη (6) μήνες, μετά από την ημερομηνία λήξης της βίζας;
    • ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γεννήσεως, φύλλο, υπηκοότητα, αριθμός διαβατηρίου, διάρκεια και σκοπός ταξιδιού, αριθμό εισόδων προσκεκλημένου προσώπου στο έδαφος της Ρωσίας;
    • ΑΦΜ του καλούντος ρωσικού νομικού προσώπου;
  2. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτησης της θεώρησης (έντυπα);
  3. Μία φωτογραφία μεγέθους 3x4 εκατοστών;
  4. Πρωτότυπο της ιατρικής ασφάλισης, η οποία πρέπει να έχει ισχύ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ρωσία, η οποία εκδόθηκε από Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία ή μία ξένη ασφαλιστική εταιρεία, που έχει συμβόλαιο αντασφάλισης με Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.
 
Για τους πολίτες των χωρών-μελών της ΕΕ – Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία, Τσεχία, Σουηδία και Εσθονία- η απόφαση σχετική με την αίτηση θεώρησης λαμβάνεται εντός των 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία λήψης της αίτησης και των εγγράφων, απαραιτήτων για την έκδοση της βίζας. Η διάρκεια λήψης απόφασης περί της χορήγησης της βίζας μπορεί να παραταθεί έως των 30 ημερών, εάν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω έλεγχο. Σε επείγουσες περιπτώσεις η διάρκεια λήψης απόφασης περί αίτησης της βίζας μπορεί να μειωθεί έως τις 3 ημερολογιακές ημέρες.

Εργατική βίζα

Η εργατική θεώρηση εκδίδεται για μία περίοδο έως 90 ημερών.
Για την απόκτηση της εργατικής βίζας (για τους πολίτες των χώρων-μελών της ζώνης του Schengen) πρέπει να προσκομιστούν τα κάτωθι έγγραφα:
  1. Πρωτότυπο πρόσκλησης, η οποία έγινε στα όργανα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσία Μετανάστευσης (FMC) της Ρωσικής Ομοσπονδίας;
  2. Διαβατήριο του αιτούντος το οποίο πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον έξη (6) μήνες, μετά από την ημερομηνία λήξης της βίζας;
  3. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτησης της θεώρησης (έντυπα);
  4. Προξενικό έντυπο καταχώρησης;
  5. Μία φωτογραφία μεγέθους 3x4 εκατοστών;
  6. Πρωτότυπο της ιατρικής ασφάλισης, η οποία πρέπει να έχει ισχύ κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Ρωσία, η οποία εκδόθηκε από Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία ή μία ξένη ασφαλιστική εταιρεία, που έχει συμβόλαιο αντασφάλισης με Ρωσική ασφαλιστική εταιρεία.
 
Για τους πολίτες των χωρών, οι οποίες δεν είναι μέλη της ΕΕ, η διάρκεια έκδοσης της βίζας και το μέγεθος των προξενικών τελών εξαρτάται από τη χώρα της ιθαγένειάς τους και τον επείγοντα χαρακτήρα της έκδοσης θεώρησης.
Για τους πολίτες των χωρών-μελών της ΕΕ – Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία, Τσεχία, Σουηδία και Εσθονία - η απόφαση σχετική με την αίτηση θεώρησης λαμβάνεται εντός των 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία λήψης της αίτησης και των εγγράφων, απαραιτήτων για την έκδοση της βίζας. Η διάρκεια λήψης απόφασης περί της χορήγησης της βίζας μπορεί να παραταθεί έως 30 ημέρες, εάν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω έλεγχο. Σε επείγουσες περιπτώσεις η διάρκεια λήψης απόφασης περί αίτησης της βίζας μπορεί να μειωθεί έως τις 3 ημερολογιακές ημέρες.

Βίζα διέλευσης

Η διάρκεια ισχύος της θεώρησης διέλευσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 10 ημέρες. Σε περίπτωση στην οποία το ταξίδι γίνεται αεροπορικώς η διάρκεια της θεώρησης διέλευσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 3 ημέρες.
Η θεώρηση διέλευσης εκδίδετε βάσει του εισιτηρίου προς την χώρα προορισμού και με την προϋπόθεση, ότι το ενδιαφερόμενο πρόσωπο έχει την θεώρηση της χώρας που συνορεύει με την Ρωσία ή της χώρας προορισμού. Σε περίπτωση στην οποία η διάρκεια παραμονής τους στο αεροδρόμιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν υπερβαίνει τις 24 ώρες, οι θεωρήσεις δεν απαιτούνται.
Η αίτηση για την απόκτηση της θεώρησης διέλευσης εξετάζεται σε περίπτωση ύπαρξης της προσωπικής αίτησης του ενδιαφερόμενου προσώπου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι πολίτες των Η.Π.Α. είναι υποχρεωμένοι να έχουν την θεώρηση διέλευσης και στις περιπτώσεις, στις οποίες η διάρκεια παραμονής τους στο αεροδρόμιο της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν υπερβαίνει τις 24 ώρες.
Η απόφαση για την έκδοση θεώρησης διπλής εισόδου λαμβάνεται ξεχωριστά σε έκαστη περίπτωση.

 

Πηγή: http://www.saloniki.mid.ru/vises_gr.html

Αναζήτηση

Weather

69°
20°
°F°C
Scattered Showers
Humidity: 65%
Sun
Scattered Showers
52 | 71
11 | 21
Mon
Scattered Thunderstorms
58 | 75
14 | 23

Currency convertor



Δίκτυο Συνεργασιών

Θεσμικό Επενδυτικό Πλαίσιο

Η Οικονομία της Ρωσίας

Εκθέσεις

Κανόνες και Πρότυπα Εμπορίου

Χρήσιμα Links

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Τουρισμός

Είσοδος μελών