Έναρξη Αφιερωματικού Έτους Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας

Εκτός των άλλων, το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Έτους θα περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες στις περιφέρειες των δύο χωρών

Το Αφιερωματικό Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2017-2018 εγκαινίασαν χθες σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της ρωσικής τουριστικής έκθεσης «Otdyx» στη Μόσχα, η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, και η αναπληρώτρια Υπουργός Πολιτισμού της Ρωσίας, για θέματα Τουρισμού, Άλλα Μανίλοβα.

Η κα Κουντουρά αναφέρθηκε στην ομιλία της στην εξαιρετική και με τεράστια επιτυχία διοργάνωση του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016, ενώ τόνισε τις ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Αναφερόμενη στο πρόγραμμα του Έτους, υποσχέθηκε πλούσιο περιεχόμενο με δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα καλύπτουν το κέντρο αλλά και τις περιφέρειες της Ελλάδας και της Ρωσίας. Επίσης, αναφέρθηκε στις δυνατότητες της Ελλάδας να φιλοξενήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τουρίστες καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Έτος θα συμβάλει στην ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών με μεγάλη επιτυχία.

Η κα Μανίλοβα αναφέρθηκε στην σημαντική αύξηση των τουριστικών ροών από τη Ρωσία προς την Ελλάδα το 2016 (κατά 23%) και από την Ελλάδα προς τη Ρωσία (κατά 8%), και προέβλεψε ότι η αύξηση αυτή θα συνεχιστεί και φέτος, χάρη στο Αφιερωματικό Έτος Τουρισμού. Αναφέρθηκε, επίσης, στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Έτους και τα οφέλη για τις δύο χώρες μέσω της ανάπτυξης των τουριστικών και πολιτιστικών τους σχέσεων. «Το Αφιερωματικό Έτος είναι μόνο η αρχή και το έναυσμα για να δοθεί ισχυρή ώθηση στις διμερείς σχέσεις Ρωσίας και Ελλάδας», επεσήμανε η κα Μανίλοβα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της έκθεσης «Otdyx», η κα Κουντουρα επισκέφθηκε το ελληνικό περίπτερο μαζί με την κα Μανίλοβα και συνομίλησαν με εκπροσώπους του τουριστικού τομέα της Ελλάδας και της Ρωσίας, ενώ αργότερα ξεναγήθηκαν σε περίπτερα περιφερειών της Ρωσίας που συμμετέχουν στην έκθεση.

 

Πηγή: elru2016.gr

 

25th Anniversary World Mining Congress

Dear partners,

on behalf of Iteca Kazakhstan Exhibition Company and its international partner –ITE Group Plc (UK), I hereby have the honor to invite you to visit our country and take part in the 25th Anniversary World Mining Congress, which will take place on June 19-22, 2018 in Astana, Kazakhstan.

Περισσότερα...

Επιχειρηματική Σύνοδος: "EE-Ευρασία-Κίνα: Χτίζοντας γέφυρες από την Ανατολή στη Δύση"

EU-EURASIA-CHINA BUSINESS SUMMIT

«Building bridges from east to west»

 

Ημερομηνίες: 9-10 Οκτωβρίου 2017, Аθήνα

Xώρος διεξαγωγής: «Divani Apollon Palace& Thalasso» (Καβούρι)

 
To Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να λάβουν μέρος στην Επιχειρηματική σύνοδο ΕΕ-Ευρασίας-Κίνας (EU-EURASIA-CHINA BUSINESS SUMMIT) με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες από την Ανατολή στη Δύση» (« Building bridges from east to west») που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 9-10 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι.

Περισσότερα...

Εκδήλωση με θέμα: «Ελλάδα-Ουζμπεκιστάν: Διαχρονική φιλία» στις 13/09/2017

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα και Πρόεδρος του Δικτύου ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, κ. Ηλίας Ψηνάκης έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση με θέμα:

«Ελλάδα –Ουζμπεκιστάν: Διαχρονική Φιλία»

την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017, και ώρα 12:00
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Μαραθώνα.

Περισσότερα...

Αναζήτηση

Weather

47°
°F°C
Scattered Showers
Humidity: 73%
Wed
Scattered Showers
46 | 55
7 | 12
Thu
Mostly Cloudy
40 | 51
4 | 10

Currency convertorΔίκτυο Συνεργασιών

Θεσμικό Επενδυτικό Πλαίσιο

Η Οικονομία της Ρωσίας

Εκθέσεις

Κανόνες και Πρότυπα Εμπορίου

Χρήσιμα Links

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Τουρισμός

Είσοδος μελών