ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ | 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥΚαλούνται τα Μέλη του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου την 29 Μαρτίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στo Ρωσικό Πολιτιστικό και Επιστημονικό Κέντρο (Τζαβέλλα 7, Χαλάνδρι) να λάβουν μέρος στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου «ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με βασικό θέμα την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Ημερήσια Διάταξη έχει ως ακολούθως:

1. Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων του λήξαντος διαχειριστικού έτους, έγκριση του ισολογισμού και απολογισμού.
2. Έκθεση του Ταμία περί εσόδων και εξόδων του Επιμελητηρίου κατά το λήξαν διαχειριστικό έτος.
3. Έκθεση των Ελεγκτών.
4. Απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.
5. Εκλογή Μελών του Δ.Σ. και Ελεγκτών.
6. Προγραμματισμός εκδηλώσεων του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για το επόμενο διάστημα.
7. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Καλούνται όποια μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για μέλος του Δ.Σ. να στείλουν την σχετική δήλωσή μέσω e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , φαξ 210 69 81 127 η με παράδοση στα γραφεία του Επιμελητηρίου μέχρι και την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 (το έντυπο της δήλωσης υποψηφιότητας επισυνάπτεται).

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν όσα από τα Μέλη είναι ταμειακώς ενήμερα για το έτος 2016
(Τράπεζα Πειραιώς – αριθ. λογαριασμού 6648-108780-012 / IBAN GR9501716480006648108780012).

Σε περίπτωση αδυναμίας να παραβρεθείτε στην Γενική Συνέλευση, μπορείτε να στείλετε εξουσιοδότηση της αντιπροσώπευσης και της ψήφου σας σε οποιοδήποτε εκπρόσωπό σας ή άλλο μέλος του Επιμελητηρίου (το έντυπο της εξουσιοδότησης επισυνάπτεται).

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας, τα Μέλη του Σωματείου προσκαλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 12 Απριλίου 2017, ημέρα Τετάρτη στις 18.00 στο ίδιο μέρος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε τα γραφεία του Επιμελητηρίου στο τηλ. 210 69 81 127, 211 700 70 43, Γενική Διευθύντρια κα. Ε. Κοντράτοβα, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ

Αναζήτηση

Weather

°F°C
Error! Unable to Find Specified Location!

Currency convertorΔίκτυο Συνεργασιών

Θεσμικό Επενδυτικό Πλαίσιο

Η Οικονομία της Ρωσίας

Εκθέσεις

Κανόνες και Πρότυπα Εμπορίου

Χρήσιμα Links

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Τουρισμός

Είσοδος μελών