Οι Εκπρόσωποι του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Μπακόλας και το Μέλος Δ.Σ. κ. Andrey Pogoreletc εκπροσώπησαν το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης που έλαβε χώρα την περίοδο 1-3 Ιουνίου 2017 στην Αγ. Πετρούπολη.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγ. Πετρούπολης πραγματοποιείται σε ετήσια βάση υπό την προσωπική αιγίδα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Πούτιν, είναι ένα διεθνές γεγονός μεγάλης εμβέλειας που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας και, πέρα από ένα αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης των διεθνών επενδυτικών πλάνων, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα ανάπτυξης διαλόγου μεταξύ των ηγετών των διάφορων χωρών αλλά και μεταξύ επιφανών πολιτικών προσώπων και της επιχειρηματικής ελίτ.

Μεταξύ των άλλων, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου συμμετείχαν σε μια σειρά συνεδριάσεων που διοργανώθηκαν από το αρμόδιο τμήμα για τα θέματα τουρισμού της Κυβέρνησης της Αγ. Πετρούπολης και το Ομοσπονδιακό Πρακτορείο «Rossotrudnichestvo». Ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Μπακόλας στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην εμπειρία της Ελλάδας από την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με ρωσικούς φορείς με τους οποίους ήδη το ΕΡΕΕ συνεργάζεται, όπως το Ομοσπονδιακό Εμπορικό Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Κρατικό Πρακτορείο Επενδύσεων, την Ένωση Ρώσων Φαρμακοβιομηχάνων, τη "Delovaya Russia", συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενδυνάμωσης των διμερών οικονομικών σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας αλλά και η ανάπτυξη κοινών δράσεων για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Τέλος, στις επιτυχίες της παρουσίας του ΕΡΕΕ στο Φόρουμ, καταγράφεται η συμφωνία με τους εκπροσώπους του «Roscongress», επίσημου φορέα διοργάνωσης του Φόρουμ, ώστε το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο να συνδιοργανώσει, στα πλαίσια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ 2018, Στρογγυλό Τραπέζι με συμμετοχή ελληνικών εταιριών από διάφορους κλάδους της οικονομίας που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δυναμική για ανάπτυξη διεθνούς συνεργασίας.

Αναζήτηση

Weather

°F°C
Error! Unable to Find Specified Location!

Currency convertorΔίκτυο Συνεργασιών

Θεσμικό Επενδυτικό Πλαίσιο

Η Οικονομία της Ρωσίας

Εκθέσεις

Κανόνες και Πρότυπα Εμπορίου

Χρήσιμα Links

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Τουρισμός

Είσοδος μελών