Δελτίο Τύπου | Workshop με θέμα: “The Russian MICE market: New opportunities”

Workshop με θέμα: "The Russian MICE market: New opportunities" στα πλαίσια του επίσημου Έτους Τουρισμού Ελλάδας- Ρωσίας 2017/2018 διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την TMI Consultancy στις 12 Δεκεμβρίου 2017 στο Electra Metropolis.

Η πρωτοβουλία αυτή τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και έτυχε υποστήριξης των Φορέων τουρισμού της Ελλάδας, όπως είναι η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών– Aττικής και Αργοσαρωνικού, η HAPCO, το Athens Convention & Visitors Bureau κ.α. και στόχευε στην προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, αλλά και στην ανάδειξη των υποδομών που καθιστούν την Αθήνα ιδανικό προορισμό διοργάνωσης ποικιλόμορφων εκδηλώσεων.

Δωδεκαμελής αποστολή, αποτελούμενη από εταιρείες του κλάδου Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions (MICE), με ηγετική θέση στην αγορά της Ρωσίας και του Καζακστάν, παρουσίασε τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών και ανέπτυξε ενδιαφέροντα project στα πλαίσια του networking με τους συμμετέχοντες από την ελληνική πλευρά.

Η αποστολή είχε στα πλαίσια του τριήμερου ειδικού προγράμματος επισκέψεις σε ξενοδοχεία και εκθεσιακούς χώρους της Αττικής, κατάλληλα για την ανάπτυξη των project τους.

 

IMG_7717
IMG_7719
IMG_7720
IMG_7732
IMG_7733

Αναζήτηση

Weather

°F°C
Error! Unable to Find Specified Location!

Currency convertorΔίκτυο Συνεργασιών

Θεσμικό Επενδυτικό Πλαίσιο

Η Οικονομία της Ρωσίας

Εκθέσεις

Κανόνες και Πρότυπα Εμπορίου

Χρήσιμα Links

Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Τουρισμός

Είσοδος μελών