BLOG

Στρατηγικές Στήριξης Επιτυχημένων Εξαγωγών

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο θέτει υπό την αιγίδα του το Exports Money Conference 2013

Στρατηγικές Στήριξης Επιτυχημένων Εξαγωγών σε ένα Δυναμικό Διεθνές Περιβάλλον

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, Καβούρι

Θέλετε να αναπτύξετε εξαγωγική δραστηριότητα ή να επεκτείνετε την εξαγωγική σας δραστηριότητα;

Η Ethos Media Α.Ε. σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνέχεια της διοργάνωσης των επιτυχημένων εξαγωγικών συνεδρίων Exports Money Conference 2011 & 2012 και του Greek Exports Forum 2013 και της μεγάλης ανταπόκρισης του κλάδου σε αυτά, διοργανώνουν το Exports Money Conference 2013: Στρατηγικές Στήριξης Επιτυχημένων Εξαγωγών σε ένα Δυναμικό Διεθνές Περιβάλλον, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, στο Καβούρι, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Το Exports Money Conference 2013 αποτελεί μια πολυδιάστατη εκδήλωση και περιλαμβάνει:

Α. Tο Συνέδριο Exports Money Conference 2013 (Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, 09.00 -17.00)

Β. Την παράλληλη δράση με One to One Eξατομικευμένες Συμβουλευτικές Συναντήσεις με Αρμόδιους για Επιλεγμένες Aγορές, Υπαλλήλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών(Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, 10.00-14.00)

Γ. Την Απονομή των Βραβείων υποβοήθησης εξαγωγών Exports Ecosystem Awards 2013 (Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, 19.30-22.30)

Διαβάστε εδώ το PROSPECTUS του συνεδρίου και τις δυνατότητες συμμετοχής που σας προσφέρονται.

Θεματολογία Συνεδρίου Exports Money Conference 2013:

· Ανάλυση του μακροοικονομικού περιβάλλοντος και στρατηγική των ελληνικών εξαγωγών

· Ανεύρεση και επιλογή στρατηγικών συνεργατών για τη χρηματοδότηση, ασφάλιση, οργάνωση και διευκόλυνση των εξαγωγών
· Σύγχρονες τεχνικές για επιτυχημένες εξαγωγές και αντιμετώπιση εμποδίων
· Ανάλυση συγκεκριμένων αγορών και αποτελεσματικές πρακτικές προσέγγισής τους: Συνταγές «επιτυχίας», «σκόπελοι» προς αποφυγή

Παράλληλη Δράση με One to One Eξατομικευμένες Συμβουλευτικές Συναντήσεις με Αρμόδιους για Επιλεγμένες Aγορές, Υπαλλήλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών:

Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν κατ’ ιδίαν με Έλληνες Υπαλλήλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών με βαθιά γνώση διεθνών αγορών και να ενημερωθούν σχετικά με ειδικά θέματα που αφορούν στις εταιρείες τους και συγκεκριμένες αγορές.

Οι σχετικές συναντήσεις διοργανώνονται από την Ethos Media A.E. σε συνεργασία με τους Υπαλλήλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, και θα πραγματοποιηθούν εντός του συνεδριακού χώρου, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, σε παράλληλες αίθουσες. Όλοι οι σύνεδροι δικαιούνται να λάβουν μέρος στις συναντήσεις, με σειρά προτεραιότητας και κατόπιν έγκρισης του σχετικού αιτήματός τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ).

Τα ονόματα των Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων που θα μετέχουν στις συναντήσεις θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του συνεδρίου:
www.greekexportsforum.gr μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι χώρες για τις οποίες θα παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες και θα ενημερώσουν είναι οι εξής:

ΑΡΜΕΝΙΑ / ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ/ ΓΑΛΛΙΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ / ΗΑΕ / ΗΠΑ / ΙΣΠΑΝΙΑ / ΚΙΝΑ / ΛΙΒΑΝΟΣ / ΡΟΥΜΑΝΙΑ /ΡΩΣΙΑ / ΤΟΥΡΚΙΑ

Βραβεία Υποβοήθησης Εξαγωγών Exports Ecosystem Awards 2013:

Η τελετή απονομής των βραβείων Exports Ecosystem Awards 2013 αποτελεί την κορύφωση του συνεδρίου Exports Money Conference και θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στον ίδιο συνεδριακό χώρο από τις 19:30 έως τις 22:30, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου. Θα απονεμηθούν 12 βραβεία (3 ειδικά και 9 θεματικά) με κορυφαίο το βραβείο: “ΑΡΓΩ: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ 2013” στην καλύτερη ελληνική εταιρεία υποστήριξης εξαγωγών για το τρέχον έτος, κατόπιν έρευνας που θα διενεργηθεί από την Επιτροπή Βράβευσης, η οποία απαρτίζεται από άτομα αδιαμφισβήτητου κύρους, με ειδίκευση σε διάφορους τομείς της αγοράς.

Ο στόχος των βραβείων είναι η επιβράβευση οργανισμών που στηρίζουν τις ελληνικές εταιρείες στην προσπάθειά τους να δραστηριοποιηθούν σε διεθνές επίπεδο και να διεισδύσουν σε νέες αγορές του εξωτερικού. Οι διοργανωτές αποσκοπούν στην εγκαθίδρυση ενός θεσμού βράβευσης αναγνωρισμένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο οποίος θα βοηθά τις ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες στην επιλογή των στρατηγικών συνεργατών τους.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα Exports Ecosystem Awards 2013 μπορούν να κάνουν σχετική εγγραφή στον ιστότοπο του συνεδρίου:
www.greekexportsawards.gr, συμπληρώνοντας τη φόρμα υποψηφιότητας εντός της προθεσμίας που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε εδώ για τις Κατηγορίες Βραβείων, τα Κριτήρια και τη Διαδικασία Βράβευσης, καθώς και τις άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το θεσμό των Βραβείων.

Στόχοι του πολυ-συνεδρίου:
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που περιλαμβάνει αναλύσεις σε βάθος, θεματικές συζητήσεις και ομιλίες καθώς και συναντήσεις με Υπαλλήλους Οικονομικών και  Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, ειδικούς και διευθυντικά στελέχη του εμπορικού και οικονομικού κλάδου, οι μετέχοντες θα αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με τα ακόλουθα κυρίως θέματα:

· Ανεύρεση και επιλογή στρατηγικών συνεργατών
· Ενίσχυση οικονομικής στρατηγικής στα πλαίσια διαφορετικών τραπεζικών τοπίων
· Περιορισμός ρίσκου σε αναπτυσσόμενες αγορές
· Ετερόκλητα τεχνολογικά περιβάλλοντα, πολύ-πολιτισμικό πρωτόκολλο (multi-cultural protocol) και η επίδρασή τους στο διεθνές μάρκετινγκ
· Συμβάσεις, εισπρακτικές μέθοδοι και επίλυση διαφορών στα πλαίσια απαιτητικών αγορών.

Το συνέδριο απευθύνεται σε:

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των εξαγωγών ή ενδιαφέρονται να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα και συγκεκριμένα σε:

-Διευθύνοντες Συμβούλους
-Γενικούς Διευθυντές
-Στελέχη Πωλήσεων
-Στελέχη Μάρκετινγκ
-Στελέχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
-Στελέχη Αλυσίδας Εφοδιασμού
-Οικονομικούς Διευθυντές
-Διοικητικό Προσωπικό που εργάζεται στον τομέα Διεθνούς Συμμόρφωσης και Logistics.

 Επίσης σε όλες τις εταιρείες που υποστηρίζουν τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις και δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους:

· Τράπεζες
· Ασφάλειες
· Ασφάλιση πιστώσεων
· Factoring
· Third party Supply Chain & Logistics Support
· Μεταφορά και Διαμετακόμιση Εμπορευμάτων
· Υπηρεσίες Εκπαίδευσης και HR
· Υπηρεσίες Πιστοποίησης και Διαπίστευσης
· Συμβουλευτική Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
· ΙΤ, Τηλεπικοινωνίες και Υπηρεσίες Κινητής Τηλεφωνίας
· Μάρκετινγκ και Social Media
· Υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων και Προώθησης
· Τυποποίηση Συσκευασίας και Προϊόντων

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα χορηγιών:
- Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO, Τ: 210 998 4864,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Δέσποινα Τραυλού, Business Development & Commercial Director, Τ: 210 998 4866,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Διονύσης Δρογγίτης, Business Development & Sales Director, T: 210 998 876, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα:
- Δέσποινα Τραυλού, Business Development & Commercial Director, Τ: 210 998 4866,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
- Σοφία- Αφροδίτη Βουλγαράκη, Communication & PR Manager, T: 210 998 4901, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής συνέδρων:
- Κωνσταντίνος Σαλβαρλής, Conferences Manager, Τ: 210 998 4909,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr