BLOG

«Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά: Τρόφιμα -Ποτά»

3ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ, 25-26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ          

                                                                  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο είναι σε ευχάριστη θέση να αναγγείλει την διοργάνωση του 3ου Ελληνορωσικού Εξαγωγικού Συμποσίου: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσσική αγορά» στην Αθήνα  στις 25-26 Ιανουαρίου 2014.

Δεδομένης της ολοένα και πιο διευρυμένης δυνατότητας διείσδυσης στη Ρωσική αγορά για τους Έλληνες επιχειρηματίες και του ενδιαφέροντός τους για την ανάπτυξη της ελληνορωσικής επιχειρηματικής συνεργασίας, το 3ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο πραγματοποιείται παράλληλα και μαζί με την Έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014», μια από της μεγαλύτερες εκθέσεις που είναι αφιερωμένη στις εταιρίες και τους επαγγελματίες του κλάδου.

Φιλοξενώντας μια σημαντική ρωσική αποστολή δυνητικών συνεργατών – buyers, το Συμπόσιο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Κυρίως γιατί αποτελεί μια μοναδικής σπουδαιότητας πλατφόρμα συνάντησης για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας, η οποία θα παρουσιάσει αντικειμενικά και ολοκληρωμένα  τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς, ενώ παράλληλα, θα προσφέρει και εύφορο έδαφος για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε μια πολύ μεγάλη και διεθνή αγορά, την αγορά της Ρωσίας.

Η ρωσική αποστολή, που θα δώσει το «παρών» αποτελείται από εκπροσώπους δυναμικών εισαγωγικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων: αλυσίδες supermarket, εισαγωγείς, χονδρέμποροι, καθώς και ρώσους εμπειρογνώμονες για τα θέματα  πιστοποιήσεων, τελωνειακών διαδικασιών, τραπεζικών διαδικασιών, logistics και άλλων σημαντικών παραγόντων της επιχειρηματικής κοινότητας της Ρωσίας.

 Στα πλαίσια του Συμποσίου, προσφέρεται δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας  ανάμεσα στους Ρώσους και Έλληνες επιχειρηματίες μέσω προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β. 

Σε στενή συνεργασία με την εκθεσιακή διοργάνωση«ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014», την εξαιρετικά σημαντική αλλά και μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου στη χώρα μας, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο απευθύνει μια ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής για όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο τροφίμων και ποτών, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη της προώθησης των ελληνικών προϊόντων, διάσημων για την ποιότητα και την ανωτερότητά τους, παγκοσμίως. Ένας στόχος που ταυτίζεται άμεσα με την αποστολή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, αφού ο διεθνής χαρακτήρας της ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας, με βασικούς άξονες την προαγωγή του κλάδου, τη στήριξη δημιουργικών συνεργασιών των ελληνικών εταιριών μεταξύ τους αλλά και με εταιρίες από το εξωτερικό. Απώτερος σκοπός, η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών, η παροχή νέας δυναμικής και η δημιουργία νέων προοπτικών για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά,  παντού στον κόσμο.

Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο Συμπόσιο και τα Β2Β μπορείτε να επικοινωνείτε με Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα τηλ. 210 69 81 127, 211 700 7043 ή στα e-mail: secretary@hrcc.gr, office@hrcc.gr .

  Η Έκθεση«ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» θα διαρκέσει από 24 έως και 27 Ιανουαρίου 2014 και θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στην Έκθεση επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή της  «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2014» στο τηλ. 210 96 101 35 ή στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Σημειώνεται, ότι το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του  προνομιακούς όρους συμμετοχής στην  Έκθεση.

 

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr