Η Russian Post και η Wildberries υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την παράδοση αγαθών στη Ρωσία και στο εξωτερικό

Η Russian Post και η Wildberries υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για την παράδοση αγαθών στη Ρωσία και στο εξωτερικό

Η Russian Post και η Wildberries, η μεγαλύτερη ρωσική εταιρεία διαδικτυακής λιανικής πώλησης, συμφώνησαν να συνεργαστούν για την παράδοση παραγγελιών στη Ρωσία και στο εξωτερικό. Η αντίστοιχη συμφωνία υπογράφηκε στο φόρουμ "Ισχυρές ιδέες για τη νέα ώρα" από τον Γενικό Διευθυντή της Ρωσικής Ταχυδρομείου Maxim Akimov και την ιδρύτρια και διευθύνοντα σύμβουλο της Wildberries Tatiana Bakalchuk.

 

Στα κράτη μέλη της Ευρασιατικής Ένωσης (Αρμενία, Λευκορωσία, Καζακστάν και Κιργιστάν), όπου η Wildberries εργάζεται ενεργά, η Russian Post θα παραδίδει τις παραγγελίες της εταιρείας στους συνεργάτες της (τοπικές ταχυδρομικές διοικήσεις) και μπορούν να παραλαμβάνονται από τα ταχυδρομεία.

 

Και στις Ευρωπαϊκές χώρες, η Russian Post θα βοηθήσει στην οργάνωση της παράδοσης τόσο στα καταστήματα όσο και στην πόρτα του πελάτη. Θα παρέχει επίσης στην εταιρεία υπηρεσίες αποθήκευσης και παραλαβής παραγγελιών, μέσω της θυγατρικής της στη Γερμανία, RusPost GmbH.

 

Επιπλέον, η Russian Post και Wildberries θα συνεργαστούν για να διευκολύνουν τις κανονιστικές απαιτήσεις για τους εξαγωγείς αγαθών και να απλοποιήσουν τις διαδικασίες εκτελωνισμού και δήλωσης εμπορευμάτων στη Ρωσική Ομοσπονδία και την Ευρασιατική Ένωση, οι οποίες θα επιτρέψουν στους Ρώσους εξαγωγείς να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά του διεθνούς διαδικτυακού εμπορίου.