Ρωσία- Αικατερινμπούργκ: Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση INNOPROM-2021

Ρωσία- Αικατερινμπούργκ: Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση INNOPROM-2021

Στις 6-8 Ιουλίου 2021 στην πόλη του Αικατερινμπούργκ (περιοχή Σβερντλόφσκ της Ρωσικής Ομοσπονδίας) στο εκθεσιακό κέντρο Yekaterinburg-EXPO θα πραγματοποιηθεί η 11η Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση INNOPROM.

Η INNOPROM είναι μια διεθνής βιομηχανική έκθεση που πραγματοποιείται στο Αικατερινμπούργκ κάθε χρόνο από το 2010.

Το 2019, περισσότερες από 600 εταιρείες συμμετείχαν στην κύρια βιομηχανική έκθεση στη Ρωσία. Σε διάστημα 4 ημερών, την INNOPROM επισκέφθηκαν περισσότεροι από 43.000 επισκέπτες, από 90 χώρες του κόσμου, το 76% των οποίων ήταν υψηλόβαθμα στελέχη της Ρωσίας και του εξωτερικού. Το επιχειρηματικό πρόγραμμα περιελάμβανε περισσότερες από 120 εκδηλώσεις στρογγυλής τραπέζης και συζητήσεις με τη συμμετοχή επικεφαλής εταιρειών - βασικών βιομηχανικών παραγόντων, μεγάλων διεθνών ενώσεων βιομηχανίας και εξειδικευμένων κυβερνητικών ιδρυμάτων.

Στην έκθεση συμμετείχαν διεθνείς εταιρείες - ηγέτες στις βιομηχανίες τους: Siemens, FANUC, KUKA, Rostec State Corporation, OKUMA, Sinara Group, Rosatom State Corporation, Dassault Systemes, ABB, Autodesk, Siempelkamp, ​​VSMPO-AVISMA Corporation, United Shipbuilding Corporation , Yaskawa, Chelyabinsk Pipeline Plant, UMMC-Holding και άλλοι. 15 κράτη παρουσίασαν τις εθνικές τους εκθέσεις - Τουρκία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κίνα και άλλα.

Το κύριο θέμα της INNOPROM το 2021 θα είναι η ευέλικτη κατασκευή.

 Η χώρα εταίρος της έκθεσης θα είναι η Ιταλική Δημοκρατία. Το επιχειρηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ακόλουθους θεματικούς τομείς: Ψηφιακή κατασκευή, καινοτομία για τη βιομηχανία, εκπαιδευτικές λύσεις για τη βιομηχανία, χρηματοοικονομικό και βιομηχανικό φόρουμ, τεχνολογίες για πόλεις, νέα υλικά στη βιομηχανία, καθώς και εκδηλώσεις βιομηχανίας για εκπροσώπους των εταιρειών μεταλλουργίας, χημικών, εξόρυξης, βιομηχανιών παραγωγής ενέργειας και μηχανών.

Επιπλέον, η έβδομη ρωσοκινεζική EXPO θα πραγματοποιηθεί στο έδαφος του Yekaterinburg-EXPO κατά τη διάρκεια των ημερών του INNOPROM. Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να δείξει τις τελευταίες παραγωγικές και τεχνικές εξελίξεις των βιομηχανικών εταιρειών και ιδρυμάτων της Ρωσίας και της Κίνας, τα τρέχοντα ρωσοκινεζικά έργα, το εμπόριο, το οικονομικό και επενδυτικό δυναμικό των περιοχών των δύο χωρών.

Η INNOPROM είναι η κύρια βιομηχανική, εμπορική και εξαγωγική έκθεση στη Ρωσία. Ενεργώντας ως ένα από τα βασικά εργαλεία του Υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η INNOPROM χρησιμεύει ως μια έκθεση όπου τοποθετούνται τα θεμέλια της βιομηχανικής πολιτικής.

Περίπου το 80% των επισκεπτών της έκθεσης είναι επαγγελματίες αγοραστές από διάφορες χώρες του κόσμου, ειδικοί από βιομηχανικές επιχειρήσεις που λαμβάνουν αποφάσεις για την εισαγωγή νέων προϊόντων και τεχνολογιών στην παραγωγή.

Περισσότερες πληροφορίες…..

https://expo.innoprom.com/en/