Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Δόμησης & Εσωτερικού Χώρου «ΒΑΤΙΜΑΤ RUSSIA»

To Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο προσκαλεί τις ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου των κατασκευών να λάβουν μέρος στο ενωμένο περίπτερο της Ρωσικής Ένωσης Κατασκευαστών στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Δόμησης & Εσωτερικού χώρου «ΒΑΤΙΜΑΤ RUSSIA», η οποία θα πραγματοποιηθεί 3- 6 Απριλίου 2018 στον εκθεσιακό χώρο Crocus Expo, στη Μόσχα.

 

Η Διεθνής Έκθεση Δόμησης & Εσωτερικού χώρου « ΒΑΤΙΜΑΤ RUSSIA » αποτελεί μια ιδανική πλατφόρμα για την διεύρυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών & των εσωτερικών χώρων.

 

Στα πλαίσια της Έκθεσης δίδεται η δυνατότητα παρουσίασης των προϊόντων των επιχειρήσεων, η ανταλλαγή εμπειριών, η δόμηση νέων, στοχευμένων  επιχειρηματικών επαφών σε μορφή networking αλλά και η επισφράγιση εμπορικών συμφωνιών.Τα επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο θα αναπτυχθούν στα προγραμματισμένα, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, συνέδρια.

 Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση: https://batimat-rus.com/en/

 

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις καλούνται να συμπληρώσουν το έντυπο της συμμετοχής έως 19/02/2018 και να το αποστείλουν στo e-mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα τηλ. 210 698 11 27, 211 700 70 43.