ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Την Τετάρτη στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: « Ο καταλυτικός ρόλος των μεταφορών στην ανάπτυξη των διμερών εμπορικών σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας » που συνδιοργανώνει το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και τον Ελληνικό Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ). Η Ημερίδα θα αποτελέσει σημαντικό σημείο αποσαφήνισης και κατανόησης της διαδικασίας των μεταφορών αλλά και καταγραφής των προβλημάτων που ανακύπτουν.

Την στιγμή που αποδίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη της ελληνορωσικής στρατηγικής συνεργασίας σε όλους τους τομείς της οικονομίας, μέλη της Επιτροπής Μεταφορών του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων των δυο χωρών μεταξύ των οποίων ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. κ. Sergey Konovalov , o  Επικεφαλής Επιτροπής Logistics του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Oleg Dunaev θα κληθούν να ενημερώσουν τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις για πρακτικά θέματα.

 Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές ακόμα και την ημέρα της εκδήλωσης στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace Hotel» αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και ώρα 9.00 - 15.00.

  

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr