ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο αναγνωρίζοντας την συμβολή στις ελληνορωσικές εμπορικές και οικονομικές σχέσεις εξεχουσών προσωπικοτήτων της Ρωσίας, ανακήρυξε ως Επίτιμα Μέλη του, τον Αντιπρόεδρο του Russian Union of Industrialists & Entrepreneurs κ. Alexander Murychev, τον Αναπληρωτή Διευθυντή του CIS Compatriots Living Abroad and International Humanitarian Cooperation (Rοssotrudnichestvo) κ. Myradov Georgiy , τον Αντιπρόεδρο του Ομοσπονδιακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Ρωσίας κ. Petrov Georgiy καθώς και τον Αντιπροέδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Μόσχας κ. Vardanian Suren.

Έχοντας συνεισφέρει τα μέγιστα τόσο μέσω της ιδιότητας τους σε καίριους θεσμικούς φορείς της Ρωσίας, όσο και με την προσωπική τους δράση, στην ανάπτυξη των Ελληνορωσικών Εμπορικών σχέσεων το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο απέδωσε τον τιμητικό αυτό τίτλο επισφραγίζοντας μια αέναη συνεργασία προς την ενίσχυση των εμπορικών και οικονομικών επαφών Ελλάδας – Ρωσίας.

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο συνεχίζει και εμβαθύνει έτσι την ολόπλευρη συνεργασία του με Φορείς και Οργανισμούς, τόσο στη Ρωσία όσο και στην Ελλάδα, πράγμα που του δίδει την δυνατότητα να εργάζεται ακόμη περισσότερο και πιο αποτελεσματικά για την ανάπτυξη των Ελληνορωσικών οικονομικών σχέσεων.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr