Δελτίο Τύπου | Ημερίδα "A Trade Road to Russia"

Ημερίδα "A Trade Road to Russia"Η EXPORTSGR PC & Ελληνορωσικό εμπορικό επιμελητήριο διοργανώνουν την ημερίδα "A Trade Road to Russia"
Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε συνέχεια των δράσεων της εταιρείας μας που σαν σκοπό έχουν την προβολή και προώθηση των πελατών μας και τον προϊόντων τους σε αγορές του εξωτερικού, διοργανώνουμε την παρούσα εκδήλωση η οποία είναι στοχευμένη στην Ρωσική αγορά. Δέσμευση μας ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις για άλλες χώρες στόχους.

Η EXPORTSGR PC είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη διοργάνωση της ημερίδας «A Trade Road to Russia» σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό εμπορικό επιμελητήριο, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Ηotel DIVANI Καλαμπάκας, ημερομηνία 29/7/2017 και ώρα 19:00.

Κεντρική ομιλήτρια Lena Kalinina,
 εκπρόσωπος του ΔΣ του Επιμελητηρίου & υπεύθυνη επιτροπής εξαγωγών.

Για περισσότερες πληροφορίες: +30 2432400360 / +30 6977583755 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.