Καλάθια με τοπικά προϊόντα ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Nοσοκομείου Θεσσαλονίκης από την Οικονομοτεχνική

Η Οικονομοτεχνική Ε.Π.Ε., επικεφαλής της οποίας είναι ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Παντελής Σκαρλάτος, στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που κατά καιρούς υλοποιεί, παρέδωσε σήμερα 80 καλάθια με τοπικά προϊόντα τροφίμων στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» κ. Νικόλαο Αντωνάκη, παρουσία της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Ελένης Παντελίδου και της Διευθύντριας της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας ενηλίκων κα Ελένης Μουλούδη.

Τα καλάθια τροφίμων παραδόθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, κ. Παντελή Σκαρλάτο και αποτελούν ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που με αυταπάρνηση εργάζεται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου βοηθώντας στη μάχη της αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Αναγνωρίζοντας την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν οι νοσηλευτές των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία Οικονομοτεχνική ΕΠΕ στέκεται δίπλα τους και στηρίζει το πολύτιμο έργο τους.