Υπό την Αιγίδα και του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου θα διεξαχθούν τα Greek Exports Forum & Awards 2020

Για 9η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνουν το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum  το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί μαζί με τα Greek Exports Awards 2020!

Η διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards 2020 έχει διττό χαρακτήρα: Αφενός να παρέχει στους Έλληνες εξαγωγείς χρηστικά εργαλεία και πληροφορίες προκειμένου να συνεχίσουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα, ενισχύοντας την ελληνική οικονομία, και αφετέρου να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις εξαγωγικές προσπάθειες στην τρέχουσα δυσχερή κοινωνικο-οικονομική συγκυρία.

Τα Greek Exports Forum & Awards 2020 θα διεξαχθούν την Τετάρτη 20.01.2021 ως LiveOn Hybrid Event και θα περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

• Τη διοργάνωση του συνεδρίου Greek Exports Conference
  • Την απονομή των βραβείων Greek Exports Awards
  • Παρουσιάσεις επιλεγμένων αγορών από Υπαλλήλους Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στους έλληνες εξαγωγείς
  • Β2Β Συμβουλευτικές Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο παρέχει και αυτό την Αιγίδα του στο πετυχημένο Θεσμικό γεγονός, για την Ελληνική Επιχειρηματική εξωστρέφεια και θα συμμετάσχει στις  Β2Β Συμβουλευτικές Συναντήσεις Ελλήνων Εξαγωγέων με εκπροσώπους Διμερών Επιμελητηρίων, για να παράσχει χρήσιμες, πρακτικές και ωφέλιμες πληροφορίες, για τις εξαγωγικές διαδικασίες στη Ρωσική Ομοσπονδία ( πχ. Πληροφορίες για τη Ρωσική αγορά, τελωνειακές διαδικασίες, πιστοποιητικά, αποστολή δειγμάτων, logistics κλπ.)