ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2014: Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΘΕΤΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα της πρώτης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, της μεγαλύτερης έκθεσης τροφίμων και ποτών που θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2014 , στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, οι στρατηγικές της συνεργασίες αυξάνονται, ολοένα. Συγκεκριμένα, πιστή στην αποστολή της για ακόμα πιο αποτελεσματική αλλά και ποιοτική προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στο εξωτερικό,  η ΕΞΠΟΤΡΟΦ πέρα από την αιγίδα, εξασφάλισε και την άμεση και στενή συνεργασία του ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ (Σύνδεσμος Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού), ενός απο τους μεγαλύτερους εξαγωγικούς φορείς στη χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, συμφωνήθηκε η παρουσία μιας επίλεκτης διεθνούς αποστολής, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, 10 ατόμων, ιδιοκτητών αλυσίδων εστιατορίων, supermarket και αντιπροσωπειών, που δραστηριοποιούνται  κυρίως στον τομέα της λιανικής αγοράς και των supermarket καθώς και στην υπερχονδρική. Επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου, από τις μεγάλες και υψηλού επιπέδου αγορές τροφίμων και ποτών της βόρειας, δυτικής και κεντρικής  Ευρώπης, με πεδία δράσης πόλεις όπως η Στοκχόλμη, το Ανόβερο, η Φρανκφούρτη, το Μόναχο, η Ζυρίχη, το Λουξεμβούργο κ.α. θα δώσουν στους έλληνες εκθέτες την πιο άμεση και επικερδή ευκαιρία για την προώθηση των προϊόντων τους στο εξωτερικό με σύναψη Β2Β συμφωνιών, εμπορικών και προμηθευτικών συνεργασιών. Ένα γεγονός ιδιαίτερης αξίας, καθώς ανοίγει τους ορίζοντες για κάθε έλληνα επαγγελματία του κλάδου τροφίμων και ποτών για να επωφεληθεί και να δει τα προϊόντα του να φτάνουν στις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές χωρίς καν να χρειαστεί να ταξιδέψει.

Μία σημαντική επιτυχία της ΕΞΠΟΤΡΟΦ που έρχεται να προστεθεί σε αυτήν που πέτυχε με το  Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, το οποίο θα διεξάγει το  3ου  Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο στο χώρο της έκθεσης, 25 και 26 Ιανουαρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους εκθέτες να γνωρίσουν από κοντά τις ιδιαιτερότητες αλλά και της ευκαιρίες που τους προσφέρει η τεράστια ρώσικη αγορά.  Κυρίως όμως, οι διεθνείς αυτές συνεργασίες, πιστοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τον ξεκάθαρα εξωστρεφή χαρακτήρα της ΕΞΠΟΤΡΟΦ αλλά και την αξία της για κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, οικογενειακή μονάδα αλλά και απλό παραγωγό της χώρας μας που φιλοδοξεί νέες συνεργασίες,  στοχεύει σε πιο μεγάλες και αποδοτικές αγορέςκαι μοχθεί καθημερινά για την παγκόσμια καταξίωση.

 

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr