ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

5o Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

pict6800


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, αποστολή του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου παρευρέθηκε στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς , το οποίο έλαβε χώρα στον οργανωμένο εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στη εκδήλωση παρευρέθηκε η Γενική Διευθύντρια του Επιμελητηρίου κα. ‘Έλενα Κοντράτοβα ενώ αθρόα υπήρξε η συμμετοχή της επιχειρηματικής κοινότητας.

 

Αμείωτο υπήρξε το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών για τις δυνατότητες και τους όρους εξαγωγής των ελληνικών προϊόντων προς την ρωσική αγορά με απώτερο στόχο την τόνωση της οικονομίας αλλά και την ανάδειξη του τόπου τους ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις με τον εκπρόσωπο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής τον κ. Κωνσταντίνο Τετριβανίδη καθώς και με τον κ. Δ. Παπαδόπουλο, Προέδρο του Αγροτικού Συνδέσμου Ημερών σχετικά με τις ευκαιρίες προώθησης της ελληνικής παραγωγής στην Ρώσικη Ομοσπονδία και τις εξωστρεφείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας .

Ιδιαίτερα αξιόλογες υπήρξαν και οι αναδρομές σε περιοχές της Ελλάδας αναδεικνύοντας τόσο τον τόπο όσο και τα παραδοσιακά προϊόντα τους δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ξεχωριστό τρόπο παραγωγής τους καθώς αναφορές στην μεσογειακή διατροφή.


pict6803


pict6805

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr