Η Ελλάδα ως τουριστικός και επενδυτικός προορισμός

                                                                                                Μόσχα, 19 Ιουλίου 2013

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συμπληρώνεται ένας χρόνος λειτουργίας του Ιστοχώρου του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) www.greekinvest.ruμε ενημέρωση για «ακίνητα στην Ελλάδα»,που εντάσσεται στη γενικότερη πρωτοβουλία του Κ.Ε.Π. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, στην ευρύτερη προσπάθεια προώθησης-προβολής της Χώρας μας ως επενδυτικού και τουριστικού προορισμού.  

Με στόχο την πληρέστερη γνωριμία με την Ελλάδα και τα αξιοθέατά της, αλλά και λόγω της εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκ μέρους του κοινού του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού, των μαθητών, των αναγνωστών, των επισκεπτών και του ευρύτερου κοινού του, καθώς και της παράλληλης εισροής ενημέρωσης από την Ελλάδα, το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού, εγκαινίασε, πριν ένα χρόνο, τη λειτουργία Ιστοχώρου www.greekinvest.ru. Σε αυτόν δύνασθε να διαφημιστείτε, αλλά και να αντλήσετε ενημέρωση για διάφορα ακίνητα ανά την Ελλάδα από ελεγμένες και έμπιστες μεσιτικές εταιρείες, με τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία.

Στη σημερινή σύνθετη ιστορική συγκυρία, στην οποία βρίσκεται η  πατρίδα μας, μία χώρα που προσέφερε στην ανθρωπότητα αξεπέραστα μνημεία πολιτισμού, που αποτελούν το θεμέλιο λίθο του ευρύτερου σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού, εμείς, οι Έλληνες της Ρωσίας και οι Φιλέλληνες, συνειδητοποιώντας το μέγεθος της δικής μας ατομικής ευθύνης για το μέλλον της Ελλάδας, δεν δυνάμεθα να μένουμε ουδέτεροι παρατηρητές των ελληνικών δρωμένων.  Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας, όλους τους απανταχού Έλληνες αλλά και τους φίλους της Ελλάδας, να λάβουν μέρος στην προσπάθεια – εκστρατεία «Στήριξε την Ελλάδα – απόκτησε ακίνητο στην Ελλάδα – πέρασε τις διακοπές σου στην Ελλάδα».

 Γίνετε πρεσβευτής της προσπάθειας για προσέκλυση τουριστών στην Ελλάδα ενόψει της θερινής σεζόν, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όχι μόνο διακοπές σε καταπληκτικές θάλασσες, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά μοναδικά μνημεία της Αρχαίας Ελλάδας, του Ορθόδοξου Βυζαντίου, της Νεότερης ελληνικής ιστορίας. 

 Ελλάδα – αναμφίβολα μία από τις σαγηνευτικότερες γωνιές του πλανήτη, τόπος απαράμιλλου κάλλους, αισθησιακής φυσικής ομορφιάς, αλλά και εξαιρετικά πλούσιας ιστορίας και πολιτισμού, μοναδικών μνημείων, γενέτειρα διαχρονικών αξιών και ιδεωδών, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς, για ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών, ανά τους αιώνες και δεν δύναται να αφήσει αδιάφορο και ασυγκίνητο και τον πλέον απαιτητικό περιηγητή!

 

Πακέτα διαφημιστικής προβολής, στήριξης ενημέρωσης από το Κ.Ε.Π.

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού μέσω της ευρείας βάσης δεδομένων του δύναται κάλλιστα να παράσχει στήριξη ενημέρωσης, πληροφοριακή ενίσχυση, προώθηση και διαφήμιση των υπηρεσιών της εταιρείας σας με τους εξής τρόπους:

   +  Αποστολή ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) σε στοχευμένο κοινό, καθώς και στο ευρύτερο φιλελληνικό κοινό του ΚΕΠ

   +     Ανάρτηση ενημέρωσης και στους Ιστοχώρους facebook και  vkontakti του Κ.Ε.Π., που χαίρουν μεγάλης επισκεψιμότητας, στους οποίους το Κ.Ε.Π. διαθέτει δική του σελίδα:

  

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτικού προσκαλεί για συνεργασία τουριστικούς πράκτορες και μεσιτικά γραφεία. Είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση και ενημέρωση στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:

 

Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού - www.hecucenter.ru

τηλ.:        007495 / 7084809-10

φαξ:  007495 / 7084810

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr