Ασφάλιση των εξαγωγών προς τη Ρωσία

 159a
  

Την Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στα πλαίσια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του, πραγματοποίησε σε συνεργασία με την EFGΑσφαλιστικές Υπηρεσίες, ειδική εκδήλωση, με αντικείμενο την : « Ασφάλιση των εξαγωγών προς τη Ρωσία».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν ο Πρόεδρος της EFGΑσφαλιστικές Υπηρεσίες κος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, η κυρία Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρίας, εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας καθώς και εκπρόσωποι ελληνικών εξωστρεφών επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου.


Ο Πρόεδρος του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Χρήστος Δήμας, σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκομένους για την ανταπόκριση στην πρόσκληση του και καλωσόρισε την EFGΑσφαλιστικές Υπηρεσίες τονίζοντας την σημασία της συγκεκριμένης εκδήλωσης και προσβλέποντας σε σύντομη επανάληψη της στο προσεχές διάστημα.

Δεδομένου των ολοένα αυξανόμενων εμπορικών ανταλλαγών μεταξύ Ελλάδας – Ρωσίας, εκπρόσωποι της EFGΑσφαλιστικές Υπηρεσίες παρουσίασαν τον τρόπο που ένας εξειδικευμένος μεσίτης ασφαλίσεων μπορεί να δώσει λύσεις στην ασφάλισή τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ανοιχτός διάλογος για τα θέματα που τους απασχολούν αναφορικά με την Ασφάλιση των Εξαγωγών στη Ρωσία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπογράμμιση πως τόσο το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο όσο και η EFGΑσφαλιστικές Υπηρεσίες, στηρίζουν τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις, ώστε να μπορέσουν αυτές να μείνουν απερίσπαστες στον εξαγωγικό τους προσανατολισμό.

Ακολούθησε, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνορωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, όπου παρουσιάστηκε η έκθεση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, ο ισολογισμός 2011, ο προϋπολογισμός 2012, και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, ενώ πραγματοποιήθηκε σχετική συζήτηση για ζητήματα τροποποίησης ορισμένων άρθρων του καταστατικού. Η τελική λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων ορίστηκε να γίνει σε επόμενη συνεδρίαση.

 

 DSC 0383a

 DSC 0411a

 DSC 0478a

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr