Ενημερωτικό δελτίο - Τransfer pricing

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

Προσφάτως με την ψήφιση του νέου Φορολογικού Νόμου 4110/2013 (ΦΕΚ Α' 17/23-01-2013) «Ρυθμίσεις στη φορολογία εισοδήματος, ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και λοιπές διατάξεις», θεσπίστηκαν νέες ρυθμίσεις για τον έλεγχο ενδοομιλικών συναλλαγών (το πεδίο είναι γνωστό με τον αγγλικό όρο «Transfer Pricing»). Η ΘΕΣΙΣ, εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία στο  συγκεκριμένο φορολογικό πεδίο, σας αποστέλλει συνημμένα ενημερωτικό δελτίο στην ελληνική και αγγλική για το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο. Με το νέο νόμο 4011/2013 οι ενδοομιλικές συναλλαγές αποτελούν πλέον ετήσια φορολογική υποχρέωση και αφορούν ακόμα και σε εταιρείες που δεν λειτουργούν ως συνδεδεμένες κατά την έννοια της μετοχικής σύνθεσης.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία για τις ενδοομιλικές συναλλαγές μπορείτε να απευθύνεστε  στην ομάδα «Τransfer Pricing» της ΘΕΣΙΣ υπ’ όψιν  κ. Τ. Αρκουλή.

 Στοιχεία Επικοινωνίας: Τ. Αρκουλής, ΘΕΣΙΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ A.Ε., Μαιάνδρου 15, 115 28 Αθήνα (Έναντι ξενοδοχείου CROWNE PLAZA), Τ: 210 7292365-6, F: 210 7290942, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Παρατίθεται για την ενημέρωσή σας συνοπτική παρουσίαση των έργων ενδοομιλικών συναλλαγών που έχει αναλάβει η ΘΕΣΙΣ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Διαδικτυακό Τόπο www.thesissa.com  

 

             Με εκτίμηση,

           Για τη ΘΕΣΙΣ ΑΕ

 

              Τ. Αρκουλής

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr