Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών

       από στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων σε:  

                          Αλβανία, Αρμενία, Γερμανία, Ρωσία, Τυνησία

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013, ώρα 9.30 π.μ.

Αθήνα,  Κτίριο ΥΠΕΞ, Ακαδημίας 1

(Αμφιθέατρο «Γ. Κρανιδιώτη»  &  Αίθουσα 7ου ορόφου)

 Το Υπουργείο Εξωτερικών, με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειάς του για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και με δεδομένο το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος

«Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής  κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

 Η επόμενη διοργάνωση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί,  στις 9 Μαΐου 2013, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.30 π.μ., στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 1, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν  από στελέχη των Γραφείων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων σε: Αλβανία, Αρμενία, Γερμανία, Ρωσία και Τυνησία.

 Στο πρώτο μέρος, τα στελέχη των Γραφείων Ο.Ε.Υ., θα παρουσιάσουν,  στο Αμφιθέατρο Γ. Κρανιδιώτη την κάθε μία αγορά, θα αναδείξουν τους δυναμικούς κλάδους της κάθε οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

 Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι κλαδικών φορέων, που θα δηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με  τα στελέχη των ως άνω Γραφείων Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους (Αίθουσα 7ου ορόφου).

 Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο πρόγραμμα και αποστείλατε μας συμπληρωμένη την επίσης επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, ηλεκτρονικά, τη Δήλωση Συμμετοχής  στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(Πληροφορίες Δ. Πετρόπουλος, 210 368 2764, Α. Σκαφιδάκη 210 368 2765).

 

Ο Διευθυντής

 Γεώργιος Κουτσοδήμος

Γεν. Σύμβουλος ΟΕΥ Β΄

 

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr