«ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση»

συναντήσεις στο πλαίσιο της έκθεσης:
«ΚΡΗΤΗ η Μεγάλη Συνάντηση»

Η Μεγάλη Συνάντηση για την Κρήτη πλησιάζει……

Από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2013 η καρδιά της Μεγαλονήσου χτυπά δυνατά στο στάδιο TAE KWON DO στο Φάληρο, μέσα από την έκθεση “ΚΡΗΤΗ: η Μεγάλη Συνάντηση”. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Κρήτης.

Έως σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 125 εκθέτες, από όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας προκειμένου να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις υπηρεσίες τους στην ελληνική αγορά αλλά και σε επισκέπτες από το εξωτερικό. Δείτε την αναλυτική λίστα των εκθετών εδώ.

Είναι μοναδική ευκαιρία για εσάς τους αγοραστές των super markets, mini markets, παντοπωλείων, εστιατορίων – μονάδες εστίασης, πρακτορεία ταξιδιών, τουριστικοί πράκτορες (Ελλάδα & εξωτερικό), εταιρείες διανομών, εταιρείες εμφιάλωσης – συσκευασίας, εταιρείες logistics, λιανικό εμπόριο, κλπ. να βρείτε συγκεντρωμένα τα παγκοσμίου φήμης κρητικά προϊόντα και Υπηρεσίες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ συμπληρώστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ.

 

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr