Επίσκεψη Δ. Κούρκουλα στη Ρωσία


28.05.2013 23:32

Στη Μόσχα θα βρίσκεται από τις 27 έως τις 29 Μαΐου ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας, εκπροσωπώντας τον υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Κούρκουλας θα συναντηθεί με τον υπουργό Μεταφορών της Ρωσίας και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής, Βιομηχανικής/Τεχνολογικής και Επιστημονικής συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας, Maxim Sokolov, καθώς και με τον υφυπουργό Εξωτερικών Aleksey  Meshkov.

Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει ως επίσημος ομιλητής στις εργασίες του «Go International», που διοργανώνεται από τον όμιλο της Eurobank και το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, σε συνεργασία με τους επιχειρηματικούς φορείς  ΣΕΒ, ΣΕΒΕ, ΣΕΚ και ΠΣΕ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών και έχει  θέμα  «Ρωσία – Ελλάδα: Διευρύνοντας τους Επιχειρηματικούς Ορίζοντες».

Προτεραιότητες του Go International αποτελούν η προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, η περαιτέρω ανάπτυξη των διεθνών εμπορικών και επενδυτικών σχέσεων της χώρας, καθώς και η ανάδειξη των εξαγωγικών δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας.

Τον υφυπουργό Εξωτερικών θα συνοδεύσει ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Παναγιώτης Μίχαλος.

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr