Ποιες περιοχές της Ελλάδας προτιμούν οι Ρώσοι τουρίστες

17.06.2013 15:35

Ποιες περιοχές της Ελλάδας προτιμούν οι Ρώσοι τουρίστες

Αύξηση της τάξης του 20,5% παρουσίασαν οι αφίξεις ξένων τουριστών σε πέντε περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας κατά τον μήνα Μάιο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012, επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις για νέο ρεκόρ τουριστών φέτος, σύμφωνα με την “Καθημερινή”.

Ειδικότερα, οι αφίξεις στα αεροδρόμια Ζακύνθου, Χανίων, Ηρακλείου, Κέρκυρας και Ρόδου έφτασαν σε 800.618, από 664.372 τον Μάιο του 2012.

Κοινή συνισταμένη σε όλα τα αεροδρόμια είναι η μεγάλη αύξηση έως και 230% στον αριθμό των αφίξεων από τη Ρωσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα στοιχεία από το ελληνικό προξενείο στη Μόσχα δείχνουν αύξηση του αριθμού των θεωρήσεων για το πεντάμηνο που ξεπερνά το 66%, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι.

Image
Μείνετε Ενημερωμένοι

Το Ελληνο Ρωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στοχεύει στην συνεχή προώθηση των αμοιβαίων οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσικής Ομοσπονδίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

κα Σοφία Ηλιάδη τηλ. 210 69 81 127, e-mail. secretary@hrcc.gr
κ. Κωνσταντίνος Πορτοκάλης τηλ. 2310 556 989 κιν. 6979-267127 e-mail.info@hrcc.gr